Boligmappa+

Boligmappa nå tilgjengelig for kommuner og fylkeskommuner

I samarbeid med IK-bygg er Boligmappa gjort lett tilgjengelig for 140 kommuner og fylkeskommuner i Norge. Utfører du håndverkertjenester på oppdrag for kommunen eller fylkeskommunen kan du gjøre samsvarserklæringen, sluttkontrollen, bilder og annen dokumentasjon tilgjengelig i Boligmappa, så vil dette rutes videre til IK-bygg og bli varslet til den som er ansvarlig for bygget.

Det har alltid vært mulig å sende dokumentasjon til offentlige bygg som svømmehaller, sykehjem, kirker og rådhus. Forskjellen er at det nå har blitt mye enklere å få tak i dokumentasjonen for kommune og fylkeskommune, gjennom integrasjonen i IK-bygg.

IK-bygg er et internkontrollsystem som benyttes til å kartlegge byggenes tilstand og holde orden på lovpålagte krav om helse, miljø og sikkerhet. Systemet er utviklet i samarbeid med myndighetene og forvaltes gjennom Norsk Kommunalteknisk Forening.

Om du trenger mer info om IK-bygg, ta kontakt på e-post.

Dette er kommunene som er koblet til Boligmappa via IK-bygg:
(Om du savner noen kommuner/fylkeskommuner i listen nedenfor som burde vært koblet til Boligmappa via IK-bygg, send gjerne et tips på e-post til forslag@ikbygg.no)

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan når som helst melde deg av.

Få siste nytt først
© 2024 Boligmappa AS
Org nr 998 131 650
Besøksadresse:
Dronning Mauds gt. 10, 0250 Oslo
Postadresse:
Boligmappa AS c/o Ambita 0230 Oslo