Boligmappa+

Norges hyggeligste håndverker kåret: – Hyggelig pluss seriøs er en vinner-kombo

Norges Hyggeligste Håndverker er en kåring som hyller håndverkerne. Vinnerne er nå kåret innen kategorier som elektriker, rørlegger og lærling – i tillegg til den gjeveste prisen, Norges hyggeligste håndverker: – Er man både hyggelig og driver seriøst har man utvilsomt en vinneroppskrift, sa Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.

Hver eneste dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmene sine. Selv om de fleste er storfornøyd med jobbene som blir utført, er det sjelden man leser gladsakene om håndverkerne. Bransjen har fått et ufortjent dårlig rykte. Dette ønsker Norges hyggeligste håndverker-kåringen å gjøre noe med.

Over 2200 håndverkere har til sammen blitt nominert. Til slutt stod man igjen med 18 finalister fordelt på seks kategorier. Hussein El Haddaoui ble først utropt som vinner i kategorien «Rørlegger», før han til slutt også dro hjem den gjeveste prisen: Norges hyggeligste håndverker 2021.

– Hussein eier og driver Norsk rørservice AS, som også er gode på dokumentasjon og bruker Boligmappa. Vi ser at én av fellesnevnerne blant finalistene er at de jobber i seriøse bedrifter som har papirene i orden, sier Olaussen.

De andre kategorivinnerne ble:

I tillegg til Erling Olaussen fra Boligmappa, består juryen av Kristin Skogen Lund fra Schibsted, Håvard Bungum fra Mittanbud, Eivind Johansen fra Talkmore, Ingvild Øversveen fra Harald A. Møller og Bjørnar Valstad fra WorldSkills Norway.

Boligmappa+
Boligmappa+

Foto: Norge hyggeligste håndverker

© 2024 Boligmappa AS
Org nr 998 131 650
Besøksadresse:
Dronning Mauds gt. 10, 0250 Oslo
Postadresse:
Boligmappa AS c/o Ambita 0230 Oslo